Tacna, Peru

15 februar, 2012


DET KOM UVENTET MANGE!

Ungdumssamlinger og vennskapscafe-En hel-lørdag i kirken.

Det er jammen kjekt å arbeide i kirken når mange viser interesse og kommer. Denne lørdagen var det rund 30 personer innom. Det er rekord så langt og vi er veldig glade for det. Vi har gjort det slik at akkurat nå har vi to forskjellige ungdumssamlinger fast hver lørdag fra klokken 2-6.Det er igrunn fint for da ser de at det er mange innom, istedet for at det skulle være oppdelt i to dager og ferre på hver samling. Vi leker masse slik at ungdummene blir godt kjent og får lyst til å komme igjen.Noe som også er ekstra kjekt er at det hver lørdag kommer en eller to nye som hører om det som skjer gjennom venner og familie.

Denne lørdagen bestemte vi oss for å ha en vennskapscafe etter ungdumssamlingene. Mange av ungdummene ble igjen på vennskapscafeen også,tenk mange var i kirken fra klokka 2-8 og fikk med seg flere apeller og mye morro. Ja det var en lang dag for oss som arbeider i kirken, men det var absolutt verdt det. På en vennskapscafe lekes det mye i starten for å mykne opp litt og bli kjent. Etterpå brukte vi prosjektor og viste en liten filmsnutt.Vi fortsatte å leke litt og så ble det en matbit, muffins, og kveldens hovedbudskap som også ble vist på storskjerm. Vi håper å forbedre vennskapscafeen etter hvert med flere innslag av dramatisering og annet...En flott kveld ble det i allefall.

Kommende søndag inviterer vi til Gudsteneste på stranda igjen. Det var så poppulært sist at vi vil gjennomføre det en gang til før det på nytt blir skolestart her i Peru. Vær med og be om at også  denne gangen blir mange med.