Tacna, Peru

11 april, 2007

Engelskkurs og nye ungdummer i kirka




Ja no har vi komt godt igang med engelskkurs i kirka kvar fredag for ungdummer mellom 13-25 aar. Dei fleste er rundt 15 aar. Det er vel ein gjeng paa mellom 15 og 20 stk som kjem no. Engelsk er veldig poppulaert her i Peru og det er mangel paa gode laerarar. Vi fokuserer paa den munntlige biten. Vi har leikar der ein maa snakke engelsk og ogsaa andre aktiviteter. Paa slutten bruker vi ofte ein engelsk kristen sang som utgangspunkt for aa dele litt fra bibelen.
Det som er ekstra kjekt er at nokre av ungdummane ogsaa kjem paa ungdumssamling og gudsteneste som vi har loerdag og soendag. Fra og med denne loerdagen skal vi ha eit enda stoerre tilbud for ungdummane. Foerst er vi i parken ein time med fotball og volley etc, etterpaa er det planen at vi skal ha eit lite ungdumsmoete i kirka og etter det igjen tilbyr vi litt muikkundervisning ogsaa med det maal aa utvide lovsangsgruppa paa soendagsmoetene.
Doke som ber, be om at ungdummane maa fortsette aa kome og om at dei maa trivast godt ,og ikkje minst at dei maa faa kjenne Guds naerver og hjelp i kvardagen.


No maa eg legge til denne infoen, Takk for foerboenn!, for tida maa vi faktisk nesten jage ungdummane ut av kirka. Dei vil ikkje gaa heim etter at "programmet" er ferdig. So det er kjempebra. Fortsett aa be om at dei maa trivast og om at dei maa faa med seg fleire venner og kjente.

1 Comments:

Blogger Agnar Aasland said...

Hei Alice! Følger stadig med på bloggen din!! Du må være rett person på rett sted altså!!
Masse hilsener fra oss tre i Mandal!

22 april, 2007 11:54

 

Legg inn en kommentar

<< Home