Tacna, Peru

09 september, 2015

Medlemsopptak og nye kristne/Bok i søppelkassa ledet han til kirka

Vi er glade over å meddele at vi har fått et nytt medlem i sentrumskriken. Isabel Andrea Rondon Maynita. Hun har dette året gått på Bibelskolen i Arequipa. Dette er en strålende dame med mye initiativ. Hun kom først i kirken vår som barn. Måtte snike seg avsted på søndagsskole da ikke alle i familien var enig i dette. Da kirken ble stengt for noen år tilbake gikk hun over til den katolske kirken. Nå har hun kommet tilbake til oss. Det er gledelig. Legger ved et bilde av Andrea. Vær med å be for henne. Nå kommer flere i hennes familie trofast på gudstenesten.

I det siste kan vi også glede oss over at noen flere har tatt i mot Jesus. Det gir en ny glød inn i menigheten ,også for pastor og ledere. Godt å se at det nytter.
Vi fikk også en fin opplevelse sist søndag da en mann kom uanmeldt på gudstenesten. Han hadde funnet en bok i søppelkassa på gata(i et annet distrikt av byen) som han fattet interresse i...der stod det om blant annet Martin Luther. Han fattet interesse og en annen dag kom han over vår kirke og ble strålende glad-der har vi kirken til Martin Luther! Så kom han på gudsteneste neste søndag og har nå avtalt å få besøk av pastor Ricardo hjemme hos han. Et takkeemne. Det nytter å be om at det skal komme flere. Gud kan ordne ting på egen hånd.
Takk for at dere er med å be for kirken i Tacna.