Tacna, Peru

28 oktober, 2013

Kirkas bursdagsfeiring-2 år

Denne søndagen feiret vi kirka sin 2 års dag. Kirken har jo eksistert i flere år men vi har bestemt oss for å feire fra den dagen kirka ble åpnet på nytt igjen etter flere år uten arbeid.
Det ble en flott gudsteneste der vi også hadde besøk fra kirken i Ciudad Nueva.Fint at vi kan samarbeide litt igjen! Det ble lovsang, preken, hilsener, lek,middag ,bursdagsfeiring og kaker. I anledning festdagen har kirka blitt nymalt. Gul som sola.Nå skal vi ikke være usynlige lenger!!!
Dere får se på bildene ellers hvordan dagen ble..



 
 
 

04 oktober, 2013

UTEGUDSTENESTE PÅ FOTBALLBANEN

Det er ikke vanskelig å planlegge utegudsteneste for her skinner solen hver dag. Derfor blir det en del utegudstenester gjennom året. Denne gangen på fotballbanen. Veldig fint å kunne være sammen flere timer til lek, sang og andakt, mat og prat ,fotball og volley. Slik blir en jo også bedre kjent med de som går i kirken,  og samtidig  er det lettere å invitere med seg noen nye på en utegudsteneste istedet for inne i kirkelokalet. Det ble en veldig fin søndag.                                                                                                                                       Det neste som står på programmet er arrangering av kirken sin  2 års dag som vi skal feire den 27 oktober. Da blir det ekstra stor gudsteneste med mange innslag og servering av middag og kaker. Samtidig vil vi feire de som har hatt bursdag den siste måneden. Vær med å be for dette arrangementet.